18. feb. 2013

Helgefrokoster ...

... kan enten være en liten skål med hjemmelaget granola, 
mild og naturell yoghurt, tørkede blåbær 
og et glass med nypresset appelsinsaft ...


...eller en ristet croissant med hjemmerøket laks, kremet eggerøre
en diger kopp te og appelsinjuice ...

 

  ...godt var det hvert fall:) 

 Ha en fin ny uke - vinterferieuke, kanskje;)
Klem!

7 kommentarer:

 1. Fine bilder! Hos oss er det litervis med te, og radio! Det er det viktigste, ja og så godt brød og jus og egg og sild og syltetøy og..

  SvarSlett
 2. Hohoi, gi meg den croissanten og jeg er i himmelen! Det så fantastisk godt ut! Her består helgefrokosten enten av hjemmebakte scones eller rundstykker. Og alltid egg. Og masse kaffe. Og tente lys:-) Frokost er viktig. Blir nesten allti musli i ukedagene, men jeg nyter hver skje av den også jeg:-)

  Tusen takk for utrolig fine ord fra deg inne hos meg, Bente. Det gjør meg ordentlig glad!

  Ha ei god uke!

  Klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 3. Hei Bente! Takk for koselig kommentar. I morgen skal jeg vise hva jeg har strikket og hekler. Det skulle egentlig bli et stort lappeteppe til en av de gamle sengene, men det blir for stort og tungt i rent ull. Derfor har jeg funnet på noe annet lurt. Nå skal det bli en liten gave til min søster som jeg skal besøke i helgen - Oslo tur alene. Mann og barn skal være hjemme. Jeg og min søster arrangerer kusinetreff! Gleder meg. Det er ikke ofte vi treffes, men hver gang vi møtes, da slektsmimres det. Ha en fin dag. Vi kommenteres. Klem fra M

  SvarSlett
 4. Så deilige frokoster, Bente, den med laks er mest i min "gate":)
  Frokosten min idag bestod av 2 bløtkokte egg med smør og urtesalt og en skive av et fransk landbrød kjøpt på Franske nytelser i Trondheim.
  Ser fortsatt etter Torbjørn Egners lesebøker til deg. Det er sjelden vi får inn slike, og som regel er de i dårlig stand:(
  Nydelig mørk korallfarge under her:)
  God helg til deg fra Trine:) Klem

  SvarSlett
 5. Bare innom for si god onsdag og takk for alltid koselig ord fra deg inne hos meg:-) Jeg fristes stadig av det smørbrødet når jeg titter innom her. Nam!

  Klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 6. Hei Bente
  Jeg ser visst ikke maten jeg men perleblomstene! De minner meg så om barndommen. Vi hadde så mange slike i barndomshagen og jeg husker et fotografi hvor mamma står på terassen med oransje og hvitrutete forkle og jeg sitter på huk nedenfor verandaen og plukker perleblomster.
  Nå er kanskje paien vel fortært. Her er vi akkurat ferdig med nygrillet kylling, fløtegratinerte poteter samt salat. Gutta er så veldig glade i nygrillet kylling. Det blir litt de som setter mat-agendaen her i huset.
  I morgen skal en kompis av dem ligge over, men i dag er vi bare oss fire og er veldig klare for Idol.
  Ha en finfin helg alle sammen! Klemmer fra Kaspara og guttegjengen

  SvarSlett
 7. Hei, Hei. Kjempefin blogg du har!

  Jeg står bak bøkene Sanselig sommer og Sanselig jul og holder nå på med en ny bok som får tittelen Sanselige Rom.

  I den forbindelsen har jeg en stor konkurranse der man kan vinne flotte interiørpremier for 22.000,- Jeg vil med dette gi deg en personlig invitasjon til å bli med. Hvis du ikke allerede er med kan du se mer ved å bruke denne linken:

  http://franciskasvakreverden.blogspot.no/2013/02/stor-konkurranse-vinn-premier-for-mer.html

  Frist for å være med er 15. mars.

  Ha en flott uke!

  Beste hilsen Franciska :-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.